Fly-Bro - Morgen

Artistic-Man 28 jan 2013

Volgens Nederlandstalige rapper Fly-Bro uit Amsterdam Zuidoost wordt 'Morgen alles beter'', als je er maar hard voor werkt. Vanaf vandaag is de videoclip van het nummer 'Morgen'' van Fly-Bro te zien. Het doel van het nummer is om mensen aan te moedigen tiViews: 894 (vandaag: 894)
Rating: 1 (vandaag: 1)

Reacties

BerichtGeplaatst: ma 28 jan 2013 13:28:49 
Volgens Nederlandstalige rapper Fly-Bro uit Amsterdam Zuidoost wordt 'Morgen alles beter'', als je er maar hard voor werkt. Vanaf vandaag is de videoclip van het nummer 'Morgen'' van Fly-Bro te zien. Het doel van het nummer is om mensen aan te moedigen tijdens moeilijke periodes. Het nummer is geproduceerd door Statik Music en afkomstig van Fly-Bro's laatste EP genaamd S.T.E.E.P die in 2010 werd uitgebracht door Artistic-Man.

Na Het Interview met DJ Jane Doe en Spitt is dit de derde videoclip van S.T.E.E.P. Op aanvraag van veel liefhebbers heeft hij toch besloten om een clip van het nummer te schieten. Na zijn deelname aan de Grote prijs van Nederland in 2011 en zijn eigen programma Fly-Bro The Cypher in 2012 is Fly-Bro klaar om zich weer te richten op zijn muziek.

Download link Morgen: http://alturl.com/dihqp
Download link .S.T.E.E.P. http://alturl.com/wimnc

Tekst: L. Adu-Darkwah
Geprodudeerd door: Statik Music
Gemixt door DJ Skilla
Camera: F. Schmidt & K. Aidoo
Regie: L. Adu-Darkwah
Montage: Velli
Win Fly-Bro shirt

Maak kans op een GRATIS Fly-Bro shirt en een A.M. snapback, door Fly-Bro's facebook pagina te Liken en een leuk berichtje achter te laten. http://alturl.com/zqri2

Volg Fly-Bro via:
website: http://www.Fly-Bro.nl
Twitter: http://www.twitter.com/fly_bro
Facebook: http://www.facebook.com/likeFlybro
Instagram: http://instagram.com/fly_bro


Meld dit bericht Bericht details Verwijder bericht
Wijzig bericht Antwoord met een citaat  
 

Reageren

Om een reactie achter te laten, dien je een account te hebben. Inloggen of registeren.