[Report] Kribbushit - 23-05-08

jeroen 25 mei 2008

Afbeelding
Vrijdag avond reisden wij af naar het verre Zuiden, Soest en omstreken, om de Kribbuhshit party van dichtbij mee te maken. Bij deze speciale editie van Kribbushit was niet alleen heel Noah’s Ark aanwezig maar waren Kleine Jay & Cartes, Kubus & Bangbang en The Flexican + Djef ook uitgenodigd. Een goed vooruitzicht dus.

Na afgedaald te zijn naar het verre Zuiden, moesten we nog verder dalen en kwamen wij uiteindelijk in de Kelder. Het Amersfoortse pop-podium. Daarbinnen waren Kleine Jay & Cartes al flink bezig, en in de aankomsthal stond een gamecube met Mario Kart klaar. KJ&C waren lekker bezig en kregen het publiek zo nu en dan mee, leuk om eens gezien te hebben. Toen was het wachten op de hoofdact: Kubus & Bangbang. Na wat wachten, wachten en gamecuben begon het feestje.

Kubus stond al achter zijn draaitafeltjes en pompte de beat van Blackness erin, vervolgens kwam Bangbang van achteren met tasje en al. Zodat het net leek alsof hij net aangekomen was. Bangbang had er zin aan en dat was te merken. Bij de albumrelease in de Melkweg leek het namelijk net alsof hij geen zin had en het concert duurde maar een half uurtje. Nu stond hij met veel meer energie op het podium en kwamen er alleen maar bangers, en dus hoogtepunten, van het album voorbij.

Na wat bozen blikken van Bangbang naar de grootste mongool in het publiek, die dacht leuk te zijn om “Bangbang” en andere nutteloze dingen te schreeuwen in de mic. Kwam er een dodelijke blik van ongeveer 20 seconden, vervolgd door de sarcastische opmerking “I wish he was my son”.

Naast tracks als Ey, Crazy, I Don’t Like Guns & Hot Winter’s Day was er ook plaats voor wat oudere tracks al Sound Of A Boy, Knuckels en King. Gruwelijk! Aan het einde van de uur durende show kwam de solo van Kubus, Bangbang verdween van het podium, en Maria werd gedraaid. Een drum ‘n bass achtige track waarbij het publiek nogmaals los ging.

Na het optreden van K+BB was het wachten op Noah’s Ark. Enige tijd later kwamen Jiggy Djé, Spacekees & Turk op. Waarbij ze tracks van Turk deden, wat toch wel wat minder was. Turk is een swagger rapper en rapt eigenlijk over niks, goede producties heeft hij wel. Dus je zou denken dat Turk live wel vet zou zijn. Niet dus. Turk bracht het namelijk veelste saai en Jiggy Djé als back up is ook niet aan te bevelen. Met het feit dat The Flexican niet meer zou komen draaien in het achterhoofd was het tijd om te vertrekken.

Op weg naar onze slaapplaats kwam spontaan de opmerking van Rudy: “Mag ik een kerk horen?” (Citaat van De Jeugd Van Tegenwoordig). Waarna vervolgens de kerk begon te luiden! Perfecte timing. Goed feest. Goede avond.

Voor foto's klik hier.

Reacties

BerichtGeplaatst: wo 28 mei 2008 11:39:08 
...


Meld dit bericht Bericht details Verwijder bericht
Wijzig bericht Antwoord met een citaat  
 
BerichtGeplaatst: do 29 mei 2008 08:31:24 
Mooie namen howr. Alleen hou niet zo van Bangbang :X


Meld dit bericht Bericht details Verwijder bericht
Wijzig bericht Antwoord met een citaat  
 
BerichtGeplaatst: wo 04 jun 2008 22:44:55 
Dope report! :D
Hou ook alleen niet echt van BangBang.


Meld dit bericht Bericht details Verwijder bericht
Wijzig bericht Antwoord met een citaat  
 

Reageren

Om een reactie achter te laten, dien je een account te hebben. Inloggen of registeren.