Straight Up! The Tape!

KrisiZ 08 feb 2014

De heren van Straight Up! Hip Hop organiseren sinds 2011 shows in het Noorden van het land. Sinds die tijd is er een hoop gebeurd, organiseerden ze veel shows en hebben ze veel beginnende acts laten optreden in voorprogramma’s, talentenshows en festivals. Ook kwam er een website online, Straightup-hiphop.nl. Nu werd het dan ook wel tijd, om een deel van dit talent te verzamelen en een verzamelalbum uit te brengen onder deze naam; Straight Up! The Tape! Op het label van Roots-United.

Diverse getalenteerde artiesten, zowel nieuw talent als veteranen, die gezamenlijk een album vullen. Het was de gedachte achter de tape; each one teach one to reach one. Allen zijn ze gelinkt aan de Hip Hop shows uit het Noorden; Straight Up! Hip Hop. Shows die talent voorop zet en die de Hip Hop cultuur een warm hart toedraagt, zoals KrisiZ dat uitdraagt via Zulu Nation Chapter Holland.

Het album is gemasterd door Moksie Meppie van HV139. Artwork door Mark de Vries van Fresh&Fruitig. Concept, organisatie en uitwerking door Leonard/KrisiZ en Sander/Dusty Finger.

Via onderstaande bandcamp-link kun je het album luisteren en downloaden. Dit kan gratis (klik op buy, typ 0 in en vervolgens je email adres) maar mocht je toch willen betalen dan kun je een bedrag doneren naar stichting 1Mind1Mission.
Download hier! http://djkrisiz.bandcamp.com/album/straight-up-the-tape

Reacties

BerichtGeplaatst: za 08 feb 2014 12:13:29 


Meld dit bericht Bericht details Verwijder bericht
Wijzig bericht Antwoord met een citaat  
 

Reageren

Om een reactie achter te laten, dien je een account te hebben. Inloggen of registeren.