[Review] Turk - Turkse Pizza EP

Robby Bobson 30 mrt 2008

Jiggy Djé is aan het uitbreiden in z'n Ark. Turk is (1 van die) die uitbreiding(en). Al jaren in het engels bezig, nu ook in het Nederlands. Het eerste echte wapenfeit is de Turkse Pizza EP. 9 Tracks, de moeite waard om naar FreshCotton.com te gaan en deze te laten bezorgen voor 10,-? (Tip's not included)
Vaste luisteraars van Wat Anders op Lijn5, hebben een aantal nummers van de EP al gehoord voor deze uit kwam. Check Move is daar 1 van, en daar begint de plaat mee. Shout Out hier (statemagazine), shout out daar (Venz van Wat Anders), en voor de rest een brag track. En dat is eigenlijk gelijk aan de rest van de nummers.
Hij maakt er geen geheim van dat hij geld wil verdienen, maar je luistert niet voor de diepgaande teksten naar het deze plaat.
slechts 1 verse gaat iets dieper, over z'n vader die jaren vast gezeten heeft, en waardoor hij op de straat ging hangen.
De skits tussen de tracks door, zijn ronduit hilarisch. Dat moet gezegd worden. En ik zou zweren dat ik Willie Wartaal hoor lachen bij 1 van die skits. Echt, zo fokking droog die skits. "Waarom praten we zoveel over turken? .... Ze klappen je ook niet .... Enige wat ze zeggen; PAS OP, ik ga winkel naast je openen"
Ik ga stuk als ik dat soort dingen hoor :lol:
Al met al moet je deze niet luisteren omdat er zo ontzettend hoge kwaliteit is, maar de swagger en flow van Turk zijn wel verslavend!

Reacties

BerichtGeplaatst: zo 30 mrt 2008 23:51:38 
ik ben em nu aan het checken vor het eerst


Meld dit bericht Bericht details Verwijder bericht
Wijzig bericht Antwoord met een citaat  
 
BerichtGeplaatst: ma 31 mrt 2008 14:31:43 
Volledig mee eens met Rubief :)

En die skits zijn erg grappig ja :D

Luister het nu voor het 5e keer..


Meld dit bericht Bericht details Verwijder bericht
Wijzig bericht Antwoord met een citaat  
 
BerichtGeplaatst: do 10 apr 2008 23:24:07 
Die laatste skit met Youssef en Kamal is echt dope :D :P


Meld dit bericht Bericht details Verwijder bericht
Wijzig bericht Antwoord met een citaat  
 

Reageren

Om een reactie achter te laten, dien je een account te hebben. Inloggen of registeren.