[Report] Op Volle Toeren

Robby Bobson 31 mrt 2008

De reports van mij zijn kort. Dit omdat het blad waar ze voor geschreven zijn, een maximum hebben van 180 woorden. Aangezien de concerten alweer een tijdje terug zijn, kan ik ze niet meer aanpassen zonder enigszins te vervallen in gokken e.d. Nieuwe zal ik wel wat langer maken.

Een geweldig affiche, Dio, Dé Flinke Namen en de Opposites op één avond.
En niet alleen het affiche was goed, in een bomvol Paradiso in Amsterdam, waar Dio na een vrij lange wachttijd met een goede DJ, het podium opende, blies het dak er af! Dio liet de ene na de andere keiharde track voorbij komen, tot hij het even iets rustiger maakte, en een track over z’n vader deed, en daarna één over zijn moeder. Maar daarna ging hij weer rustig verder met het blazen. Wát een performance van dat nieuwe talent!
Na een korte pauze was het de beurt aan Dé Flinke Namen. Deze 4 mannen (inclusief DJ The Flexican) haalde het tempo van Dio er behoorlijk uit, hadden een stuk minder energie in hun muziek, maar wisten het publiek toch goed mee te krijgen. Een solide, maar vrij saaie performance van de heren.
Maar natuurlijk kwam het publiek voor de heren die Dom, Lomp en Famous zijn. The Opposites mochten aantreden, en na 2 albums en 2 mixtapes hebben de zelfbenoemde ‘ragboeren’ een behoorlijk repertoire opgebouwd, waar ze uit kunnen putten. Hits als Wat Wil Je Doen van The Partysquad, Fok Jou, Me Nikes, Geen Klasse geen Style, ze kwamen allemaal voorbij, met natuurlijk ook de grootste hit, Dom, Lomp & Famous. De heren hadden er overduidelijk zin in, en lieten dat in hun energie op het podium ook overduidelijk merken. Een avond die bol stond van het talent, en dat ook goed tot uiting kwam. Een topavond! Op Volle Toeren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Om een reactie achter te laten, dien je een account te hebben. Inloggen of registeren.