Wanted 2013 zoekt hiphoptalent

Ellen_ 20 dec 2012

Tape acts, hiphopbands en hiphopmuzikanten kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor Wanted, de Amsterdamse hiphopcompetitie. GRAP organiseert de competitie om aanstormende hiphopacts de kans te geven zich te presenteren aan publiek, pers en muziekindustrie. Met ingang van deze editie voert GRAP een aantal veranderingen door. Zo is de inschrijving uitgebreid voor hiphopbands en –muzikanten en is het prijzenpakket uitgebreid met een clipshoot. Verder worden de deelnemers begeleid door de coaches Gaétan van de Sande (Kleine Viezerik, Zware JongenZ), Angelo Bromet (W.O.T.S.) en Steijn Koeijvoets (Dope D.O.D.). En er worden meerdere workshops voor de finalisten georganiseerd. Acts kunnen zich inschrijven voor Wanted tot vrijdag 1 februari 2013 via het online inschrijfformulier op www.grap.net.

Uit alle inschrijvingen worden 21 deelnemers geselecteerd die doorgaan naar een van de drie Talent Shows in februari en maart op verschillende podia in Amsterdam. Van iedere Talent Show gaat de winnaar direct door naar de finale. De overige plekken in de finale worden ingevuld door vier wildcards, toegekend door de jury. De finale, Most Wanted - the Final Showcase, is op vrijdag 5 april in de Melkweg (Oude Zaal). Wanted wordt gehost door Kimo en dj Clean Cut.

Prijzenpakket voor de winnaar
De winnaar gaat naar huis met een prijzenpakket bestaande uit een clipshoot, een fotoshoot, studiotijd bij SAE Institute inclusief engineer, promo cd's, een waardecheque voor muziekinstrumenten, een 10-rittenkaart voor het huren van oefenruimte, een radio-interview, coaching, workshops met zakelijk advies en een workshop over het produceren van hiphopmuziek en diverse optredens.

Over Wanted
GRAP, organisatie voor de Amsterdamse popmuziek, organiseert Wanted dit jaar voor de zeventiende keer. De Amsterdamse hiphopcompetitie is inmiddels een kweekvijver voor talent gebleken. Eerdere edities kenden deelnemers als The Partysquad, Ali B., Yes-R, Kimo, Ome Omar en Lange Frans.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Om een reactie achter te laten, dien je een account te hebben. Inloggen of registeren.