Snelle Jelle Pakt Uit In Eindhoven

LucianoMotherMusic 26 sep 2012

Op vrijdag 26 Oktober 2012 strijkt de ClubTour van DJ / Producer Snelle Jelle neer in de meest indrukwekkende venue van Noord-Brabant, de Bermuda in Eindhoven. Tijdens deze tour laat Snelle Jelle aan Nederland zien, dat hij naast een producer voor zeer bekende grote artiesten uit de Pop en Hiphop industrie, ook nog eens een zeer getalenteerd DJ is. Snelle Jelle is bekend van vele producties voor grote artiesten als Gers Pardoel, SEF en Kraantje Pappie maar ook voor soundtracks van Nederlandse filmhits als Body Language en New Kids Turbo. Snelle Jelle heeft Dejavu Events gekozen om samen een Allstar Line-up neer te zetten waar je U tegen zegt! Alle artiesten die deze avond voorbij zullen komen hebben eerder samengewerkt met Snelle Jelle himself.

PARTYSQUAD
Deze heren hebben geen introductie meer nodig. Als "Bazen van de Club" vullen ze wereldwijd, week na week vele dansvloeren. Dit duo staat garant voor zowel dikke producties met oa. Snelle Jelle, als voor een dikke fissa in de club!

ADJE (LIVE)
Tijdens Dejavu's Dopest mocht Eindhoven al kennismaken met deze "Hele Meneer". zijn onnavolgbare stijl en flow is deze rising star niet meer te stoppen! Zijn aandeel op de track "SW*G" van Snelle Jelle met The Opposites en Sjaak zegt al meer dan genoeg!

SJAAK (LIVE)
Sjaak Dop a.k.a. Mister Shakes, niks meer niks minder..Als Sjaak op die mic begint neemt ie je mee in zijn wereld zoals niemand anders..Vuig, Hees maar fucking hard!

R-KAY (LIVE)
Als er 1 iemand een carrière kick-off kreeg met een Snelle Jelle productie is het Eindhovens finest R-Kay wel. Deze man zal laten zien waarom Eindje trots op hem is!

CREAM
Deze DJ uit de randstad is de frontman van SFFRMKRS, de organisatie uit Amsterdam die al jaren gevestigd is en garant staan voor de dopeste parties!

TARIQ
Als vaste jock van R-Kay kan DJ TariQ niet ontbreken aan deze line-up, hij heeft al eerder Dejavu bijgestaan om te zorgen voor lekkerste beats op de dansvloer!

MC FIT
Flinke Naam en je Master of Ceremonies voor de nacht. Dropte onlangs met Snelle Jelle de banger ‘Niet te Stoppen’ ..zegt genoeg toch?

vrijdag 26 oktober 2012
23:00-05:00
vvk: €10,00 deur:€12,50
PRESALE: https://shop.ticketscript.com/channel/w ... anguage/nl

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Om een reactie achter te laten, dien je een account te hebben. Inloggen of registeren.