Snelle Jelle Pakt Uit In Den Haag

LucianoMotherMusic 26 sep 2012

Op 12 Oktober 2012 gaat de ClubTour van DJ / Producer Snelle Jelle van start in het meest indrukwekkende podium van Zuid Holland, Het Paard Van Troje.

Tijdens deze tour laat Snelle Jelle aan Nederland zien dat hij naast een zeer getalenteerd DJ ook nog eens een producer is voor zeer bekende grote artiesten uit de Pop en Hiphop industrie. Hij produceerde bijvoorbeeld voor grote artiesten als Gers Pardoel, SEF en Kraantje Pappie maar ook voor soundtracks van Nederlandse filmhits als Body Language en New Kids Turbo.

De Kick Off in het Paard van Troje laat er op zijn oerhollands gezegd ook ‘geen gras over groeien’! Er staat namelijk een geweldig programma vol met live features en geweldige DJs klaar om Den Haag op zijn grondvesten te laten trillen.

Line Up:

ADJEDONNIE
van de Sloddervosgang is inmiddels verworden tot een ‘Hele Meneer’ met zijn onnavolgbare stijl en flow.. De feature op de track ‘SW*G’ van Snelle Jelle met Opposites en Sjaak zegt alles.

SJAAK
aka Mr Shakes; Niks meer niks minder..Als Sjaak op die mic begint neemt ie je mee in zijn wereld zoals niemand anders..Vuig, Hees maar fking hard..!

JAYH JAWSON
Deze veelzijdige muzikant en songwriter heeft inmiddels een enorme reputatie opgebouwd

DJ IRWAN
Zijn reputatie reikt tot ver over de landsgrenzen als eclectic boy wonder. De persoonlijke invite van de host van vanavond kwam door een recente set op een SFFRMKRS event alwaar Irwan de tent letterlijk kapot draaide.. bettergetready!

CREAM
SFFRMKRS frontman en brother from another mother komt met cross the board UK flavoured beats en bangers.

KEVIN BRADLEY
Haagse vaandeldrager van het eclectische geluid zet de toon met zijn avond superficial en is trotse mede organisator van het 36-festival.

MC FIT
Flinke Naam en je Master of Ceremony voor de nacht

23:00 – 04:30 - vvk €10,- deur €12,50
Vvk via: http://www.paard.nl/

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Om een reactie achter te laten, dien je een account te hebben. Inloggen of registeren.