Poetry Circle

Strauwki 14 aug 2012

De Poetry Circle Groningen gaat beginnen in september. De Poetry Circle Groningen is een onderdeel van de Poetry Circle Nowhere-groep. Een mix van spoken word, muziek, theater en rap. Andere vestigingen zijn onder andere in Amsterdam en Eindhoven. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen en, als je je op tekstueel gebied wilt ontwikkelen, aan te melden. 22 Augustus staat Poetry Circle Nowhere (Amsterdam) op het (straattheater-)festival Noorderzon in Groningen. Voor zes euro kun je twee shows bewonderen, namelijk de theatershow "Vierkante Herinneringen" en The Circle Sessions (soort cypher met dichters). Be There.

Quote:
Noorderzon host de kick off van de Poetry Circle Groningen. In Amsterdam is de Poetry Circle Nowhere al vijf jaar bezig ondertussen. De dichters van de Poetry Circle Nowhere laten hun nieuwste, mooiste werk zien op Noorderzon. Springils, Azahlee, Kofi, Maryland en Windowbird spelen de voorstelling Vierkante Herinneringen. Aan de hand van krachtige persoonlijke verhalen vertellen ze over opgroeien met en zonder liefde, over de harde realiteit van herinneren.
De Circle Session is een reeks van korte performances waarbij ervaren en nieuwe deelnemers zicht in alle diversiteit laten zien. Een mix van spoken word, muziek, rap, theater en alles daartussenin. Met: Joost van Kersbergen, UNOM, Janneke Rinzema, Springils, Maryland, Windowbird en Groningse dichters.
19.45-20.30 Vierkante Herinneringen
22.00-23.00 Circle Sessions
Locatie: Noorderzon, Orphelia tent
Entree: 6 euro per voorstelling. Te verkrijgen via Noorderzon.
Credits Vierkante Herinneringen: Gespeeld door Springils, Azahlee, Kofi, Maryland. Muziek van Windowbird. Beeld van Frederique Olthuis en Windowbird. Spel- en tekstregie Wonder Alle-Smith.
Groningen -


Kaartjes hiervoor zijn hier te bestellen.

Meer info over de Poetry Circle? Aanmelden?
Mail naar info@poetrycircle.nl of neem een kijkje op http://www.poetrycircle.nl

Hieronder de poster voor de Poetry Circle Groningen en daaronder een filmpje van een eerder optreden van de Poetry Circle Nowhere. Enjoy!

Afbeelding

Video: Poetry Circle Nowhere

meer over

Poetry Circle Nowhere

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Om een reactie achter te laten, dien je een account te hebben. Inloggen of registeren.